menusor sos főoldal mit tegyek terhesség abortusz infóközpont történetek kiadványok alapítvány
 

Infóközpont - PAS


Mi a megoldás? Kik segítenek a gyógyulásban?

Hogyan állhat helyre az életed abortusz után? Hogyan lehet egyáltalán viszonyulni a nyomasztó fájdalom- és szomorúságérzethez, amit egyes nők ilyenkor átélnek?... Mit tehetsz ha még ennél is komolyabb komplikációk lépnek fel abortusz után?

Nem vagy egyedül, és van segítség!

Mindegy, hogy valaki abortuszt ellenző, vagy támogató nézőpontból közelít, mindenkinek tudnia kell, hogy a PAS, az "abortusz utáni tünetegyüttes" valódi orvosi probléma, és igen komoly és veszélyes, érzelmi és fizikai problémákat okozhat abortusz után.

Feltétlenül végy igénybe szaksegítséget!

Az önkéntes terhességi tanácsadók közül vagyunk olyanok, akik személyesen élték át az abortusz tragédiáját. Ismerjük a zavartságot, ürességet, és szívszaggató fájdalmat, ami gyakran követi. Megértjük ezeket az érzelmeket, mert mi is átéltük.

Próbáltunk különféle módokat, hogy valahogy "elviseljük" fájdalmunkat... Próbáltunk nem gondolni rá, próbáltunk gyorsan másik babát szülni, próbáltuk az italt, kábítószert, terápiákat, stb. De egyik sem vezetett tartós békéhez. Elkeseredettségében volt aki öngyilkosságot kísérelt meg.

Aztán rá kellett jönnünk, hogy semmilyen mértékű "próbálkozás" nem hozott nyugalmat kavargó lelkünknek. Ráébredtünk, hogy az abortusz utáni trauma több, mint egy érzelmi probléma... szellemi!

Végül a valódi békesség és gyógyulás kizárólag szellemi úton érkezett. Csak az Élet láthatatlan Ura volt képes valóban megtapasztalható megbocsátást és helyreállást hozni.

Önkéntes tanácsadóink (tehát mi) bizalmas, személyes segítségnyújtást kínálnak mindenkinek, akik szenvednek az abortusz utóhatásaitól.

Jelenleg két olyan telefonszámunk van, amin a nap 24 órájában kaphatsz segítséget. Úgy értem: VALÓDI SEGÍTSÉGET. Munkatársaink szívesen segítenek teljesen térítésmentesen.

(Nem ingyenes számok, de ha ránkcsörögsz vagy írsz SMS-t, akkor visszahívunk.)

Akarsz rólunk többet megtudni?